رقابت بین کسبوکارها همواره وجود داشته و دارد. اما اکنون در عصر فناوری و ارتباطات و تعدد وسایل ارتباطی این موضوع به مراتب بیشتر از گذشته دیده میشود.
یکی از مهمترین راههای حضور موفقیتآمیز در بازار رقابت، ساده کردن امکان خرید محصول است یعنی مشتریان بتوانند خیلی سریع محصول شما را شناسایی کرده و بهراحتی بتوانند آن را خریداری کنند. فروش رسانه یا رسانههای اجتماعی یکی از راحتترین ابزارهای رقابت در دنیای کسبوکار محسوب میشود که استفاده مطلوب از آن، نتایج بسیار سریع و عالی برای صاحبان کسبوکارها به همراه دارد.
فروش در رسانههای اجتماعی که از آن به عنوان یک فروش اجتماعی نیز یاد میشود به این مفهوم است که محصولات یا خدمات خود را در این رسانهها در معرض نمایش مشتریان بگذارید. در واقع این نوع فروش به کسبوکارها این فرصت را میدهد که در فضا و محیط رسانه محصول مورد نظر را خریداری کنند و نیازی به مراجعه به وبسایت نداشته باشند. بنابراین یک وبسایت مناسب قادر خواهد بود به مقدار چشمگیری اعتماد مشتری را برای خرید محصولتان جلب کند.
براساس تحقیقات، ۷۴ درصد از مصرف کنندگان برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر وهمچنین مطلوبتر به رسانهها مراجعه میکنند و ۴۳ درصد آنان نیز به خرید محصول مذکور اقدام میکنند.
یک آمار دیگر هم تاکید دارد که در مقابل هر یک واحد سرمایهگذاری در تبلیغات رسانهها، کسبوکارها قادرخواهند بود تا ۵ واحد درآمد کسب کنند.
آژانس دیجیتال مارکتینگ دارت در ۵ سال گذشته فعالیتهای مختلفی در بخش فروش رسانه داشته است. برای این منظور مجموعه دارت میتواند با استفاده از رسانههای آنلاین و گوشیهای تلفن همراه، وبسایتها و اپلیکیشنها، تبلیغات کسبوکارها را نمایش دهد.
دارت با داشتن شبکه تبلیغاتی وسیع و عرضه انواع تبلیغات آنلاین روی این رسانهها، میتواند نیازهای تبلیغات آنلاین کسبوکارها را فراهم کند. تبلیغات نصب اپلیکیشن (CPI) از جمله تبلیغات دیجیتال میباشد. تبلیغات بنری و ویدیویی از دیگر شیوههای تبلیغات تلفن همراه مجموعه دارت محسوب میشود که متخصصان این آژانس برای کسبوکارها انجام میدهند.
در این بخش دارت با ارائه هوشمند تبلیغات به کسبوکارها، در واقع بنیان کسب درآمدی پایدار و چشمگیری را بدون صدمه به تجربه کاربری، برای دستاندرکاران رسانه فراهم میکنند.
رسانهها در حوزه تبلیغات، بیشترین سهم سرمایه را از آن خود کردهاند و این موضوع حکایت از اهمیت این بخش در تبلیغات کسبوکارها دارد.
تنوع رسانهها در جامعه زیاد دیده میشوند و معمولا همه این رسانهها براساس ظرفیت و میزان مخاطبان خود به تبلیغات در بخش کسبوکارها فعالیت دارند.
بطور کلی رسانهها به ۱۰ بخش تقسیم میشوند که شامل روزنامه و مجلات، عکس و فیلم ،سینما، نامه پستی، رادیو، تلویزیون، پوستر، کتاب و بروشورها، تابلوهای الکترونیکی و بیلبوردهای تبلیغاتی در خیابانها و مکانهای عمومی و اینترنت میباشند. امروزه با ورود اینترنت به جامعه، بخش عمدهای از تبلیغات در رسانههای دیجیتال انجام میشود و به همین دلیل از کارکرد و فعالیت رسانههای سنتی در این بخش کاسته شده است هر چند خیلی از همین رسانههای سنتی نیز از فضای دیجیتال برای تبلیغات خود استفاده میکنند.
با اینحال هر رسانهای که بتواند در ارائه تبلیغات روی مخاطب و مشتری اثر بیشتری داشته باشد و در نتیجه باعث افزایش فروش محصول یا خدمت شود، رسانه اثرگذار نامیده میشود.
به عبارتی رسانه اثربخش به رسانهای گفته میشود که بیشترین نقش را در انتقال پیام موثربه مخاطب ایفا کند ودر حال حاضر یکی از رسانههای تاثیرگذار، رسانههای دیجیتال و آنلاین یا مجازی میباشد.
اکنون رسانههای دیجیتال داخلی بطور گسترده در بخش تبلیغات دیده میشوند و در مجموع در زمینه فروش محصول و خدمات کسبوکارها فعالیت دارند.
با اینحال دراین بخش، فعالیتهای رسانههای خارجی هم دیده میشوند که البته کاربران ایرانی در آن حضور دارند.
رسانه دیجیتال به رسانهای گفته میشود که تبادل و انتشار محتوای آن، فقط به لطف ابزارهای مجهز به پردازشگر دیجیتال ممکن باشد. وبسایتهای خبری، تحلیلی، وبسایتهای سرگرمی و آموزشی و همچنین وبسایتهای سلامتی از جمله رسانههای دیجیتال محسوب میشوند.
در اینجا برای نمونه به وبسایت خبری، تحلیلی میپردازیم. وبسایت خبری یک پایگاه سازمان یافته، جامع و کاملی محسوب میشود که اخبار مختلف در زمینههای مختلف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و غیره را منتشر میکند. با این تعریف میتوان وبسایت خبری را یک وبسایت تخصصی وسازماندهی شده دانست. با این نگاه، اهمیت وبسایت خبری به حدی است که امروزه بدون وجود آن، موفقیت خبرگزاری دور از ذهن خواهد بود.
اکنون بیشتر اطلاعات و خبر به لطف دنیای وب و به صورت آنلاین منتشر میشود و اغلب افراد برای کسب اطلاعات از تحولات کشوری و جهانی به طرف اینترنت و وبسایتهای خبری کشیده میشوند.
وبسایتهای خبری قابلیتها و ویژگیهای منحصربهفردی دارند که سرعت و بارگذاری سریع وبسایت خبری، دستهبندی مناسب اخبار و مسیر مشخص و بخش دیدگاه، اشتراکگذاری و منبع خبراز جمله این قابلیتها است.
همچنین تعامل پذیری وبسایت خبری با دستگاههای مختلف، فونت و قلم محتوای خبری و اخبار بروز و همچنین لحظهای از ویژگیهای دیگروبسایتهای خبری و تحلیلی محسوب میشود.
پرداختن به کسبوکارها و همچنین تبلیغات این بخش، از اهمیت خاصی در وبسایتهای خبری و تحلیلی برخوردار است. این رسانههای دیجیتال معمولا در زمینههایی مانند سیاسی، اقتصادی واجتماعی فعالیت میکنند.
آژانس دیجیتال مارکتینگ دارت با فروش رسانه، فعالیت خود را آغاز کرد و در واقع این فعالیت قدیمیترین خدمت این مجموعه به حساب میآید. وبسایت خبری و تحلیلی حاوی محتواهای زیادی از متن تا عکس و فیلم و ویدیو است و محتوا هنوز شاه است و طراحی سایت خبری فعال و با سرعت زیاد یک مزیت محسوب میشود.
امروزه مردم کمتر برای کسب اطلاعات به روزنامهها و رسانههای سنتی مراجعه میکنند و معمولا اخبار و اطلاعات خود را از طریق سیستمهای آنلاین به ویژه وبسایتهای خبری و تحلیلی بدست میآورند. اکنون افراد جوان به صورت روزافزون از محتوای وب استفاده میکنند. برای مثال در بین افراد زیر ۲۹ سال، وبسایتهای خبری از ۳۴ درصد به ۵۹ درصد پیشرفت داشتهاند در حالیکه تلویزیون و روزنامهها به عنوان رسانههای سنتی با ۲۸ درصد کاهش روبهرو بودهاند. این موضوع نشان میدهد که با گسترش اینترنت و فناوریهای جدید گرایش افراد بیشتر به سمت استفاده از رسانههای آنلاین تغییر کرده است.
براساس مطالعات انجام شده، خبرهای آنلاین مزیتهای مختلفی برای جامعه و افراد بدنبال داشته است. رایگان بودن، چند وظیفهای بودن، داشتن گزینههای بیشترو آپدیت ۲۴ ساعته سایت خبری از جمله این مزیتها به حساب میآید.
همچنین این سایتها مزایایی مثل قابلیت سفارشیسازی، امکان بحث درباره یک خبر، وجود نقطه نظرات مختلف و همچنین قابلیت اشتراکگذاری در رسانههای اجتماعی در اختیار دارد.