شناسایی مخاطبین هدف
در صورتی که شما با پرسونای مخاطبین خود آشنایی داشته باشید، می توانید تبلیغات و فعالیت های خود را مطابق با نیازها، علایق و فعالیت آنها برنامه ریزی کنید.
لید نرچرینگ چیست؟ lead nurturing به معنای پرورش لید است که یکی از مهم ترین مراحل در کمپین های تبلیغاتی است و یک مرحله پس از جمع آوری لید از مخاطبین و مشتریان بالقوه است.
امروزه اکثر کسب و کارها در مرحله جمع آوری لید (لید جنریشن) موفق هستند و مشکلی که دارند این است که چگونه این سرنخ ها را به مشتری واقعی تبدیل کنند. در ادامه با ما همراه باشید تا به طور دقیق با اینکه لید نرچرینگ چیست و چگونه می توان سرنخ ها را به مشتریان واقعی تبدیل کرد، آشنا کنیم.
اگر بخواهیم تعریفی ساده از اینکه لید نرچرینگ چیست ارائه دهیم، باید بگوییم که معنی این واژه پرورش لید و ایجاد ارتباط با مشتری بالقوه در مسیر قیف فروش است. در واقع این فرآیند باعث ایجاد ارزش و آگاهی مخاطب نسبت به برند، محصولات و خدمات شما می شود که در نهایت مشتری بالقوه را در قیف فروش حفظ می کند. این فرآیند باید به نحوی اجرایی شود که وقتی مشتری آماده خرید کردن است، برند شما را برای رفع نیازش انتخاب کند.
بدون شک یکی از دلایل مهم ادامه فعالیت یک برند و موفقیت آن، لید نرچرینگ است. ممکن است شما در شبکه های اجتماعی فالوورهای زیادی داشته باشید که به هر نحوی با شما آشنا شده اند، اما از شما خرید نکرده اند. شما باید این افراد را با لید نرچرینگ ترغیب به خرید کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا بدانید دقیقا اهمیت لید نرچرینگ چیست؟
با بهره مندی از مارکتینگ اتومیشن (اتوماسیون بازاریابی) و با صرف هزینه کم، اهداف مربوط به پرورش لید، بهتر و دقیق تر انجام می شود. در اتوماسیون بازاریابی شما می توانید با ارسال پیام های شخصی سازی شده در زمان و لحظه مناسب، مخاطب را ترغیب به انجام اقدامی خاص کنید.
در واقع شما با استفاده از مارکتینگ اتومیشن بدون نیاز به نیروی انسانی و کاملا اتوماتیک، می توانید سرنخ های خود را به مشتریان واقعی تبدیل کنید. کافی است شما یک بار برای همیشه تنظیماتی را در نرم افزار اتوماسیون بازاریابی اعمال کنید تا بر اساس فعالیت های کاربر، محتواهای مورد نیاز را برای او ارسال کند.
اگر نمی دانید ترفندهای موفقیت در لید نرچرینگ چیست؟ با ما در ادامه همراه باشید تا ۱۰ ترفند مهم لید نرچرینگ را به شما آموزش دهیم.
در صورتی که شما با پرسونای مخاطبین خود آشنایی داشته باشید، می توانید تبلیغات و فعالیت های خود را مطابق با نیازها، علایق و فعالیت آنها برنامه ریزی کنید.
آیا می دانید دلیل موفقیت در lead nurturing چیست؟ جواب اکثر افراد به این سوال این است که باید مخاطبین هدف خود را بشناسیم. اما در واقع علاوه بر شناخت مخاطب باید مسیر سفر مشتری خود را نیز بدانید.
در واقع شما با شناخت مسیر و طراحی سفر مشتری به صورت اصولی می دانید که مشتری شما در هر مرحله از خرید به چه چیزی فکر می کند، نیازش چیست و چه سوالاتی دارد. آگاهی نسبت به این موضوع، باعث می شود که در ارسال پیام های تبلیغاتی هدفمندتر و دقیق تر، عمل کنید.
در صورتی که نسبت به مشتریان خود شناخت نداشته باشید، نمی توانید کاری برای پرورش لید انجام دهید. یکی دیگر از ترفندهای لید نرچرینگ این است که با استفاده از نرم افزار CRM اطلاعات تماس مخاطبین خود را دریافت کنید. به کمک این ابزار می توانید اطلاعات زیر را در مورد مخاطبین خود در اختیار داشته باشید:
پس از جمع آوری سرنخ از مخاطبین می توانید آن ها را بر اساس میزان علاقه شان به برندتان دسته بندی کنید. همچنین می توانید سرنخ ها را بر اساس فاکتورهای زیر نیز دسته بندی کنید:
براساس فاکتورهای گفته شده، می توانید به مخاطبین خود امتیاز دهید و میزان تعامل مشتری با برند خود را اندازه گیری کنید.
حال که نسبت به مخاطبین خود شناخت بیشتری پیدا کردید، می توانید برای هر دسته از آن ها در هر مرحله از سفر مشتری، محتوای مناسب تولید کنید.
پس از تولید محتوای متناسب با هر مرحله از سفر مشتری نیاز است که با راه اندازی کمپین های بازاریابی اتوماتیک، پیام های هدف گذاری شده را در زمان مناسب به مخاطبین مناسب ارسال کنید.
با بهره مندی از بازاریابی اتوماتیک، نیازی نیست که به صورت دستی فعالیت لیدهای خود را زیر نظر داشته باشید. این سیستم با توجه به تنظیماتی که شما انجام داده اید و با توجه به فعالیت کاربران، محتواهای جدید و مناسب را برای آن ها ارسال می کند. این محتواها می توانند در اشکال مختلف مثل ایمیل، عکس، محتوای متنی، فرم ثبت نام و … باشند.
آیا می دانید به غیر از ارسال ایمیل، دیگر راه های ارتباطی با مخاطبین برای lead nurturing چیست؟ همانطور که حدس می زنید یکی از بهترین این راه ها سوشال مدیا است. امروزه راه های زیادی برای تبلیغات و پرورش لید وجود دارد که یکی از موثرترین آن ها سوشال مدیا و صفحات اجتماعی است. شما می توانید با طراحی پست های تبلیغاتی یا آموزشی، مخاطبین خود را وارد قیف فروش کنید.
هیچ چیز به اندازه تولید محتوای جذاب و باکیفیت، کاربران را در شبکه های اجتماعی حفظ نمی کند. توصیه ما به شما این است که یک تقویم محتوایی اصولی داشته باشید و مطابق با برنامه تمام محتواهای مورد نیاز مخاطبان را تولید و منتشر کنید.
با وجود استقبال از شبکه های اجتماعی مختلف، همچنان گوگل یکی از پرچمداران جذب و پرورش لید است. مخاطبان شما در صورت نیاز به محصول یا خدمات خاصی، کلمات کلیدی مرتبط با آن را در گوگل جستجو می کنند. شما می توانید با انواع تبلیغات کلیکی کاربرانی که به دنبال محصول یا خدمات مشابه یا حتی عین محصولات یا خدمات شما هستند را جذب کنید.
پیام های لید نرچرینگ را می توان به سه روش اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و دستی ارسال کرد. همچنین شما می توانید برای برنامه ریزی کمپین های لید نرچرینگ از شبکه های زیر استفاده کنید:
جهت دریافت مشاوره در مورد لید نرچرینگ، این فرم را تکمیل کنید.
و در پایان این که...
شاید قبل از مطالعه این نوشتار اطلاعات کاملی درباره اینکه لید نرچرینگ چیست نداشتید و شاید نمی دانستید که دلیل استفاده اکثر کسب و کارها از lead nurturing چیست؟ اما اکنون کاملا درک می کنید که چگونه می توان با کمپین های پرورش لید، مخاطبین را به خود جذب کنید.
همچنین ما در طول این نوشتار ۱۰ ترفند شگفت انگیز و موثر درباره پرورش لید را در اختیار شما قرار دادیم که در صورت رعایت آنها بدون شک درصد فروش محصولات و خدمات شما به صورت چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد.