پنج راه حل مارکتینگ اتومیشن برای چالش های سازمانی که باید بدانید ۲۰۲۳

راه حل های مارکتینگ اتومیشن

مارکتینگ اتومیشن یکی از کارآمدترین و مؤثرترین راه ها برای بهبود کمپین های بازاریابی است. تحقیقات نشان می دهد که مارکتینگ اتومیشن می تواند فروش را ۱۴.۵ درصد افزایش دهد و منجر به کاهش ۱۲.۲ درصدی در هزینه های بازاریابی شود. با این حال، بسیاری از کسب و کارها در پذیرش این پلتفرم مردد هستند، زیرا کاربردها و راه حل های مارکتینگ اتومیشن را نمی شناسند. شما با سرمایه  گذاری در یک نرم افزار مارکتینگ اتومیشن می توانید با برخی از مهم ترین و پیچیده ترین چالش های سازمانی مقابله کنید و در عین حال کارایی عملیاتی و درآمد خود را افزایش دهید. پس بیایید به راه حل های مارکتینگ اتومیشن نگاهی بیندازیم تا ببینیم چگونه این روش بازاریابی می تواند برخی از چالش های بزرگ سازمانی را حل و فصل کند.

فهرست مطالب

راه حل های مارکتینگ اتومیشن برای چالش های سازمانی

مارکتینگ اتومیشن یک نرم افزار یا سیستم برای خودکارسازی وظایف و فعالیت های بازاریابی است. از طریق این پلتفرم می توان کارهای سازمانی مانند جمع آوری لیست مخاطبین، ارسال کمپین های ایمیل، ایجاد و مدیریت پست های شبکه های اجتماعی و سایر موارد را شامل می شود. هدف مارکتینگ اتومیشن این است که کار بازاریابی را آسان تر و کارآمدتر می کند. در این روش بازاریابی می توان زمان و منابع را آزاد کرد تا بازاریابان بتوانند روی کارهای اصلی خود تمرکز کنند و زمانشان را برای کارهای بیهوده، پرهزینه و زمانبر هدر ندهند.

عملکرد مارکتینگ اتومیشن به این صورت است که می تواند امکان ردیابی داده ها و معیارهای عملکردی کمپین های بازاریابی را در اختیار بازاریابان قرار دهد تا آنها بتوانند کمپین های خود را به شکلی اثربخش مدیریت کنند. در حقیقت، مارکتینگ اتومیشن به مدیریت فعالیت های بازاریابی به شکل اتوماسیون (خودکارسازی) و از بین بردن هرگونه کار دستی کمک می کند. بنابراین، یک سازمان می تواند از راه حل های مارکتینگ اتومیشن برای رفع چالش های سازمانی خود استفاده کند.

کاربردهای مارکتینگ اتومیشن عبارتند از:

نظارت بر رفتار مشتری

بازاریابان می توانند از طریق مارکتینگ اتومیشن بر نحوه رفتار مشتریان نظارت کنند. الگوهای رفتاری شناسایی و تجزیه و تحلیل می شوند که این امر مشتریان را به گروه های مختلفی تقسیم می کند. به این ترتیب، بازاریابان می توانند اهداف و استراتژی های خود را برای هر گروه از مشتریان تدوین و اجرا کنند.

بهینه سازی قیف فروش

مارکتینگ اتومیشن برای توسعه بخش فروش سازمان کاربرد دارد. مشتریان از یک فاز به فاز دیگر می روند تا زمانی که به سطح خرید برسند. این فرآیند شامل تقسیم بندی و تغذیه بخش های مختلف بسته به سرنخ های واجد شرایط، علایق، قصد و سایر الگوهای رفتاری است. از طریق این نرم افزار امکان بهینه کردن قیف فروش وجود دارد که منجر به تبدیل سرنخ های واجد شرایط به مشتریان وفادار می شود.

بهبود گردش کار

مارکتینگ اتومیشن همچنین فرآیندهای داخل سازمانی مانند بودجه بندی، مدیریت دارایی های دیجیتال، تهیه تقویم بازاریابی و بسیاری موارد دیگر را بهبود می بخشد. اتوماسیون در بازاریابی برای سازمان های بزرگ با الزامات پیچیده بسیار مهم است. این سیستم باعث بهبود گردش کار می شود؛ هرگونه کارهای اضافی، کاغذی و دستی را به کلی کنار می زند. این امر منجر به صرفه جویی در زمان و هزینه ها نیز می شود.

حل ۵ چالش سازمانی توسط مارکتینگ اتومیشن

مارکتینگ اتومیشن در سازمان ها

با سرمایه  گذاری در یک پلتفرم مارکتینگ اتومیشن می توانید با برخی از مهم ترین و پیچیده ترین چالش های سازمانی خود مقابله کنید و در عین حال کارایی عملیاتی و درآمد خود را افزایش دهید. شما از طریق این پلتفرم می توانید ۵ چالش سازمانی که در ادامه بیان می شود را برطرف کنید:

چالش کمبود منابع انسانی

راه حل های مارکتینگ اتومیشن می توانند مشکل کمبود منابع انسانی را حل کنند، زیرا مبتنی بر نرم افزار هستند. شما نیازی به استخدام نیروهای ماهر در بخش های مختلف سازمانی اعم از تیم فروش، تیم محتوا و تیم بازاریابی ندارید. در حقیقت، مارکتینگ اتومیشن می تواند کار چندین نفر را با صرف هزینه کمتر و با سرعت بیشتر انجام دهد. این ویژگی به ویژه برای استارت آپ ها که در بدو شروع فعالیت های خود هستند، به عنوان یک مزیت بالقوه شناخته می شود. به این خاطر که به مدیران سازمان کمک می کند تا روی مسائل اصلی کسب و کار خود تمرکز داشته باشند تا اینکه با مشکل منابع انسانی دست و پنجه نرم کنند.

نبود استراتژی بازاریابی یکپارچه

هر دو تیم فروش و بازاریابی به سمت یک هدف کار می کنند که آن هدف افزایش درآمد است. بنابراین، ضروری است که هر دو تیم یک استراتژی مشترک داشته باشند تا اهداف برند را در همه کانال های بازاریابی با یک لحن منتشر کنند. در گذشته به دلیل نبود یک نرم افزار اتوماسیون بازاریابی یا هر سیستم مشابه، معمولاً تدوین و راه اندازی استراتژی های بازاریابی اغلب با مشکلاتی مانند عدم انتقال درست پیام و صرف زمان زیاد همراه بود؛ اما امروزه پلتفرم های نوینی مانند مارکتینگ اتومیشن می توانند اهداف، ایده ها و روش های بازاریابی را برای ایجاد یک استراتژی هدفمند و مشترک ایجاد کنند. این نرم افزار به شما کمک می کند تا همه اعضای درگیر از استراتژی های بازاریابی مطلع باشند و بتوانند فعالیت های خود را بر اساس اهداف سازمانی بهینه کنند.

نبود دیدگاه یکپارچه در مورد مشتریان

از آنجایی که هر تیم اطلاعات متفاوتی از مشتریان دارد، در نتیجه ممکن است اقدامات مختلفی انجام دهند که هدف مشترک را زیر سوال می برد. راه حل های مارکتینگ اتومیشن می تواند نقشی مهمی در پر کردن این شکاف داشته باشد و باعث یکپارچگی استراتژی و اهداف بازاریابی شود. از طریق این پلتفرم می توان اطلاعات مربوط به مشتریان را در یک نرم افزار واحد ترکیب کرد تا همه تیم های سازمان از آنها بهره ببرند. این کار باعث ایجاد یک تعامل قوی بین تیم های سازمانی می شود و گردش کاری مؤثرتر و سازنده تری را تشویق کند. به عنوان مثال، اگر مارکتینگ اتومیشن با مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) همراه شود، همسویی عالی بین بخش بازاریابی و فروش ایجاد خواهد شد.

عدم ارتباط مستمر با مشتری

در زمانه ای که انتظارات مشتری رو به افزایش است، کسب و کارها سخت تلاش می کنند تا تعامل بهتری با مشتریان خود برقرار کنند؛ اما روش های سنتی ارتباط با مشتری باعث می شود تا روند ارتباط گرفتن، انتقال پیام و حفظ وفاداری دچار مشکل شود. در حقیقت، مشتریان برای حل مسائل خود خواستار ارتباط شخصی و سریع هستند. آنها از طریق کانال های مختلف از جمله ایمیل، پیامک، وبسایت و شبکه های اجتماعی با شما تعامل دارند. بنابراین مهم است که در همه این کانال ها بتوانید با کیفیت ترین تعامل را ایجاد کنید. مارکتینگ اتومیشن می تواند کل سیستم ارتباطی شما در همه کانال ها را در یک نرم افزار واحد متمرکز کند تا بتوانید در کمترین زمان و با سرعت بیشتر به نیازهای مشتریان خود پاسخ دهید.

چالش کمبود زمان

ارزش این را دارد که دوباره بگوییم: «زمان یک کالای گرانبهاست.» اتلاف زمان به معنای درآمد و سود کمتر است. اگر تیم فروش یا بازاریابی شما وقت خود را صرف کارهای دستی و تکراری می کند، آنها در حال تلف کردن زمان خود هستند. با راه حل های مارکتینگ اتومیشن می توانید از زمان خود بیشترین بهره را ببرید؛ از انجام کارهای تکراری و اضافی اجتناب کرده و زمان بیشتری برای تمرکز روی کارهای استراتژیک خود بگذارید. تنها کاری که باید انجام دهید، شناسایی اهداف است. سپس اتوماسیون بقیه را انجام خواهد داد. بنابراین، با عناصر مارکتینگ اتومیشن این اطمینان حاصل می شود که محتوا و پیام های شما طبق برنامه زمانی و مطابق با استراتژی های بازاریابی به مخاطب ارسال می شود.

چالش عدم تبدیل

مارکتینگ اتومیشن به طور فزاینده ای توسط مشاغل به عنوان راهی برای اندازه گیری بازگشت سرمایه (ROI) مورد استفاده قرار می گیرد. این نرم افزار می تواند یک سیستم یکپارچه ارائه دهد که سرنخ ها را از تعامل اولیه تا تبدیل آنها به مشتری ردیابی کند. سپس می توان از این داده ها برای محاسبه بازگشت سرمایه کمپین ها و فعالیت های بازاریابی استفاده کرد. علاوه بر این، مارکتینگ اتومیشن می تواند با ارائه قابلیت های امتیازدهی و درجه بندی به بهبود کیفیت سرنخ ها کمک کند. این کار به بازاریابان کمک می کند تا سرنخ های خود را اولویت  بندی کنند و تلاش هایشان را بر روی سرنخ هایی متمرکز کنند که احتمال تبدیل آن ها بیشتر است.

سوالات متداول در مورد چالش های مارکتینگ اتومیشن

مارکتینگ اتومیشن چیست؟

مارکتینگ اتومیشن فرآیند خودکارسازی وظایف و فعالیت های بازاریابی است. این سیستم می تواند همه فعالیت های بازاریابی بهینه کند و باعث هزینه های سازمانی و عدم اتلاف وقت شود.

کاربردهای مارکتینگ اتومیشن چیست؟

مارکتینگ اتومیشن می تواند در نظارت رفتار مشتری، بهینه سازی قیف فروش و بهبود گردش کار کاربرد داشته باشد و بسیاری از مشکلات سازمان ها در این سه بخش را حل کند.

مارکتینگ اتومیشن کدام چالش های سازمان را حل می کند؟

با استفاده از مارکتینگ اتومیشن می توانید چالش کمبود منابع انسانی، نبود استراتژی بازاریابی یکپارچه، نبود دیدگاه یکپارچه در مورد مشتریان، عدم ارتباط مستمر با مشتری، چالش کمبود زمان و چالش عدم تبدیل را حل کنید.

جهت دریافت مشاوره در مورد راه حل های مارکتینگ اتومیشن برای چالش های سازمانی، این فرم را تکمیل کنید.

و در پایان این که...

امروزه مصرف کنندگان می خواهند قبل از خرید، آموزش و آگاهی بیشتری پیدا کنند. استفاده از راه حل های مارکتینگ اتومیشن می تواند باعث افزایش آگاهی شود و سرنخ ها را از طریق کانال های بازاریابی متعدد پرورش دهد. صرف نظر از اینکه چرخه فروش چقدر طولانی است، از طریق مارکتینگ اتومیشن می توانید کاربران را به خرید نزدیک تر کنید. کاربردهای مارکتینگ اتومیشن به ما نشان می دهند که این نرم افزار می تواند به صرفه جویی در هزینه ‍ ها و زمان کمک کند و منجر به افزایش فروش و کسب درآمد شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خدمات دیگر دارت